ესპანური გუაკამალას უმარტივესი რეცეპტი

ესპანური გუაკამალას უმარტივესი რეცეპტი

იცოდით, რომ გუაკამოლის პირველი პროტოტიპი XV საუკუნით თარიღდება და უკავშირდება აცტეკებს?

ინგრედიენტები

ავოკადო - 3 ცალი

პომიდორი - 2 ცალი

ხახვი - 1 ცალი

ლიმონი - 2 ცალი

ქინძი და ოხრახუში - 1 კონა

მწვანე წიწაკა - 2 ცალი

დაფქვილი შავი წიწაკა

მარილი

მომზადების წესები

გათალეთ ავოკადო, ამოიღეთ გული და დაამუშვეთ იქამდე, სანამ არ მიიღბთ მისგან ფაფისებრ მასას.

ლიმონი გაჭერით შუაში და ჩააწურეთ ავიკადოს.

დაჭერით წვრილად: პომიდორი, ხახვი, მწვანე წიწაკა და მწვანილები. მოაყარეთ ავოკადოს ფაფას.

დაამატეთ მარილი და შავი წიწაკა გემოვნებით.