დაჭერით ინგრედიენტებში მითითებული ბოსტნეული ძალიან წვრილად. ბულგარული ნახევარ წრეებად, ზეთისხილი - რგოლებად, ცხარე წიწაკაც - რგოლებად.
გააფინეთ ჩიფსი ერთ ფენად, მოაყარეთ ყველი და ბოსტნეული. ყველი მთლიანად უნდა ფარავდეს ჩიფსს (ძალიან სქლად ნუ მოაყრით), ბოსტნეული კი ალაგ-ალაგ, თუმცა სიმეტრიულად.
შემდეგ გაიმეორეთ – ისევ ჩიფსი, ყველი და ბოსტნეული... კერძი შედგით ღუმელში და როცა ყველი ჩადნება, ჩათვალეთ, რომ ნაჩო ჩიფსი მზად არის.
ინგრედიენტები:
სიმინდის ჩიფსი - 1 შეკვრა,
ცხარე წიწაკა,
გახეხილი მოცარელა - 2 ჭიქა,
ბულგარული წიწაკა - 1 ცალი,
ზეთისხილი - 15 ცალი.
perfectcook.org