როგორ დავლიოთ არაყი?

როგორ დავლიოთ არაყი?

არაყი, რომელიც გაუზავებლად მიგაქვთ სუფრაზე, ცივი უნდა იყოს.

ამისთვის არყის ბოთლი რამდენიმე საათით შედგით მაცივარში. ასევე მაცივარში მოათავსეთ არყის სირჩებიც.

პარიზის რუსულ რესტორნებში არაყს ბროლის პატარა გრაფინში ასხამენ, რომელსაც წყლიან ჭურჭელში ათავსებენ და შემდეგ ყინავენ - 10 გრადუს ტემპერატურამდე.

როგორ განვსაზღვროთ არყის ხარისხი? არყის ტკბილი გემო მის დაბალ ხარისხს მოწმობს.