სტაფილო და ხახვი დავჭრათ წვრილად, მოვშუშოთ ცხიმში, დავამატოთ გადარჩეული, გარეცხილი ბრინჯი, დავასხათ წყალი, მოვაყაროთ მარილი - გემოვნებით.
შემდეგ, კერძი შემოვდგათ საშუალო სიმხურვალის ცეცხლზე. ადუღებისთანავე გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაჩეროთ დაახლოებით 10-15 წუთი.
დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და ვხარშოთ 30-40 წუთის განმავლობაში. სულ ბოლოს კი, მზა ბრინჯი გადავიტანოთ თეფშზე ან ლანგარზე.
ინგრედიენტები:
2 ჩაის ჭიქა ბრინჯი,
3 ჩაის ჭიქა წყალი,
100 გრამი მარგარინი ან სამარხვო კარაქი,
2 ცალი სტაფილო,
1 მოზრდილი თავი ხახვი,
მარილი - გემოვნებით.