ყაბაყის ჩიფსები პარმეზანით

ყაბაყის ჩიფსები პარმეზანით

ინგრედიენტები

2   ცალი ყაბაყი

80   გრამი პარმეზანი

1   / ნივრის პუდრა

1   / წითელი წიწაკა

2   / ორეგანო

1   / ქონდარი

1   / ქინძი

1   / ზეითუნის ზეთი

მომზადებ

პირველ რიგში გარეცხეთ ყაბაყი და დაჭერით სასურველ ფორმებად.

ცალკე ჯამში ერთმანეთში აურიეთ ნივრის პუდრა,ორეგანო,ქონდარი,ქინძი,წითელი წიწაკა.

სუნელების მიქსი მოაყარეთ დაჭრილ ყაბაყს მოასხით ზეთი და მოაყარეთ გახეხილი პარმეზანი.

გადაიტანეთ საცხობ ფორმაზე ყაბაყი და ავცხვეთ 180 გრადუსზე 30 წუთი.