ჩინური ფლავი

ჩინური ფლავი

ძალიან წმინდად დაჭრილი ხახვი და სტაფილო 3-5 წუთი შუშეთ ცხელ ტაფაზე, შეურიეთ კრევეტი და სოკო. შემდეგ,  მოაყარეთ მარილი, დაუმატეთ ბრინჯი,

მუდმივი მორევით კიდევ 2 წუთი ბრაწეთ ტაფაზე და  დაუმატეთ ბარდა. ბოლოს  ჩაახალეთ კვერცხი. კიდევ ერთხელ წამოადუღეთ, მოურიეთ და გადმოდგით.

ინგრედიენტები ერთი ულუფისათვის:

100 გრამი მოხარშული ბრინჯი,

10 გრამი ხახვი,

10 გრამი სტაფილო,

10 ცალი გაწმენდილი კრევეტი,

20 ცალი დაკონსერვებული მწვანე ბარდა,

2-3 ცალი გამხმარი ჩინური სოკო,

1 კვერცხი,

მზესუმზირის ზეთი,

მარილი  გემოვნებით.