ჟულიენი სოკოთი და ქათმის ხორცით

ჟულიენი სოკოთი და ქათმის ხორცით

ინგრედიენტები

200   გრამი ქათმის ფილე

200   გრამი სოკო

3   ს/კ არაჟანი

6   ს/კ გახეხილი ყველი

ლიმონის წვენი

მარილი და პილპილი გემოვნებით

მომზადებ

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 180 C-ზე.

ქათმის ფილე და სოკო მოხარშეთ, დაჭერით და ერთმანეთში აურიეთ.

დაუმატეთ არაჟანი, მოასხურეთ ლიმონის წვენი. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით.

მიღებული მასა გადაიტანეთ საშუალო ზომის სპეციალურ ცეცხლგამძლე ჭურჭელში ან კეცზე, მოაყარეთ გახეხილი ყველი და აცხვეთ ღუმელში 10–15 წუთით.