ლეჩო

ლეჩო

ინგრედიენტები

3   კგ. წითელი ბულგარული

2   კგ. მწვანე ბულგარული

5   კგ. პომიდორი

კგ. სტაფილო

1   კგ. ხახვი

200   გრამი ნიორი

700   მლ. ზეთი

1   კონა ოხრახუში

1   კონა ქინძი

გემოვნებით მარილი

მომზადება

დაჭერით ყველა ინგრედიენტი, გარდა პომიდვრისა.

მოთუშეთ ხახვი ზეთში.

ცალკე მოადუღეთ პომიდორი და შემდეგ ჩაუმატეთ დაჭილი ინგრედიენტები, ხახვი. მოაყარეთ მარილი და ადუღეთ კიდევ 20 წუთი.