რულეტი

რულეტი "ესპანელი ქალის თვალი"

ინგრედიენტები

ხმელი პიტნა - 1 ჩ.კ

კვერცხი - 3

ხახვი - 2

ოხრახუში - 1 კონა

მაგარი ყველი, გახეხილი - 1/3 ჭიქა

საქონლის ან ცხვრის ფარში - 300 გ

საქონლის რბილი ხორცი - 700 გ

მარილი და პილპილი

დაფნის ფოთოლი - 1

როზმარინი - 1 ტოტი

სტაფილო - 1

ნიახურის ღერო - 1

პრასი - 1

მომზადების წესები

ხორცის ნაჭერი შუაზე ისე ჩავჭრათ რომ წიგნივით გადაიშალოს. დავბეგვოთ, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი.

ფარშში დავამატოთ გახეხილი ყველი, დაჭრილი  1 თავი ხახვი, ოხრახუში, მშრალი პიტნა, მარილი და პილპილი.

ფარში დავადოთ ხორცის ნაჭერს, ზემოდან ჩავამწკრივოთ მოხარშული კვერცხები და მჭიდროდ გადავახვიოთ რულეტივით. დავაფიქსიროთ ძაფით და დავბრაწოთ ტაფაზე ყველა მხრიდან.