წვნიანი მწვადი მაწვნის მარინადში

წვნიანი მწვადი მაწვნის მარინადში

ინგრედიენტები

ღორის ხორცი - 1 კგ

მაწონი - 2 ს.კ

პილპილი

ძმარი - 1.5 ს.კ

წითელი ხახვი

დაფნის ფოთოლი

მომზადების წესები

დაჭრილ ხორცს დაამატეთ დაჭრილი ხახვი, ძმარი, პილპილი, მარილი, მაწონი და დაფნა. კარგად აურიეთ და შედეთ მაცივარში 1 ღამით. მაწონი ხორცს დაარბილებს და უფრო წვნიანსა და გემრიელს გახდის.

მარინადიის შემდეგ ხორცი წამოაგეთ შამფურზე და შეწვით ჩვეულებრივი ტრადიციული მწვადის მსგავსაც ნაკვერჩხალზე ან ტაფაზე.