ქოთანში მომზადებული უნაზესი ხორცი

ქოთანში მომზადებული უნაზესი ხორცი

ინგრედიენტები

ხახვი - 1 თავი

ლიმონის ცედრა - გემოვნებით

ნაღები - 100 მლ

საქონლის ხორცი - 500 გ (შეიძლება ღორის უცხიმო ხორციც)

პამიდორი - 2 ცალი

მარილი და პილპილი

მომზადების წესები

ხორცი მოზრდილ ნაჭრებად დავჭრათ , როგორც მწვადისთვის. დავამატოთ ნაღები, კანგაცლილი, დაჭყლეტილი პამიდორი, რგოლებად დაჭრილი ხახვი, მარილი, პილპილი ცედრა. კარგად ავურიოთ და გადავიტანოთ შესაბამისი ზომის ქოთანში . დავასხათ მდუღარე წყალი, ისე რომ ხორცი კარგად გაფაროს და ცოტა ასცდეს კიდეც.

მოვამზადოთ ღუმელში 200-220 გრადუსზე დაახლოებით 60-70 წუთი.