გერმანული სუპი

გერმანული სუპი "პიხელშტაინერი" - გემრიელი,ნოყიერი და სასარგებლო  

ინგრედიენტები


საქონლის ხორცი - 200 გ


ღორის ხორცი - 200 გ


ქათმის ფილე - 200 გ


ხახვი - 2 ცალი


მწვანე ხახვი ან პრასი - 1 ცალი


სტაფილო - 2 ცალი


ოხრახუშის ფეხვები - 200 გ


კარტოფილი - 750 გ


პაპრიკა - 1 ჩ/კ


მარილი - გემოვნებით


შავი პილპილი,კვლიავი, ორეგანო,დაფნა,როზმარინი, - გემოვნებით


მწვანილების მიქსი - ზემოდან მოსაყრელად


მომზადების წესები


ამ წვნიანის მთავარი ინგრედიენტი სამი სახეობის ხორცია.


გამდინარე წყლით გარეცხეთ ხორცი, გააშრეთ კარგად და დაჭერით კუბებად. ასევე,გარეცხეთ ბოსტნეული, დაჭერით , როგორც ფოტოზეა მოცემული და დაიწყეთ ხახვის მოშუშვა, სასურველია მცენარეული ზეთის გამოყენება.


 დიდ ქვაბში მოათავსეთ ხორცი,მასთან ერთად შეაზავეთ ბოსტნეული და სანელებლები  . სწორედ სანელებლები აძლევს ამ კერძს საოცარ არომატს.


დაასხით ბულიონი ან ჩვეულებრივი თბილი წყალი და დაბალ ცეცხლზე ადუღეთ 60-90 წუთი.


როცა სუპი მომზადდება,შეგიძლიათ, ზემოდან მწვანილები მოაყაროთ!