ყაბაყის ხრაშუნა ჩხირები პარმეზანით

ყაბაყის ხრაშუნა ჩხირები პარმეზანით

ინგრედიენტები

ყაბაყი, საშუალო ზომის - 3 ცალი

კვერცხი - 2 ცალი

საფანელი - 1 ჭიქა

ფქვილი - 0,5 ჭიქა

პარმეზანი, გახეხილი - 0,5 ჭიქა

ოხრახუში - 3-4 ღერი, დაჭრილი

მომზადების წესები

ყაბაყი გავრეცხოთ, გავთალოთ და დავჭრათ ჩხირებად.

მოვაყაროთ პილპილი და მარილი.

ამოვავლოთ ჯერ გათქვეფილ კვერცხში, შემდეგ ფქვილში, საფანელში და გახეხილ ყველში. შევწვათ კარაქში.