მომზადების დრო: 20 წუთი
ულუფა: 4
ინგრედიენტები
ნიგოზი - 3 ს.კ.მოხალული და დაჭრილი
ნივრის კბილი - 1
ზეითუნის ზეთი - 50 მლ
ქინძი - 2 კონა
მარილი და პილპილი
ტილაპია ან სხვა სასურველი თევზი - 4 ულუფა
ლიმონი - 1
მომზადების წესები
პროცესორში ან ბლენდერში მოათავსეთ ქინძი, ზეთი, ნიგოზი, ნიორი, მარილი, პილპილი, 3 ს.კ წყალი და კარგად დააქუცმაცეთ.
თევზის ნაჭრებს მოაყარეთ მარილი და პილპილი, შეწვით ტაფაზე.
შემწვარი თევზი სუფრასთან მივიტანოთ მწვანე სოუსთან და ლიმონის ნაჭრებთან ერთად.