მომზადების დრო: 40 წუთი
ულუფა: 4
ინგრედიენტები
მარილი
ჩილი წიწაკა
დაფნის ფოთოლი - 1-2
ხახვი - 1
პამიდორი - 1
სტაფილო - 1
კარტოფილი - 4-5
პაპრიკა - 1 ჩ.კ
ქათმის გული - 500 გ
ოხრახუში
მომზადების წესები
გულები გარეცხეთ, გაასუფთავეთ, დაჭერით შუაზე და ტაფაზე ცოტა ზეთში მოხრაკეთ. შემდეგ დაასხით ნახევარი ჭიქა ზეთი და 10 წუთი შუშეთ.
დაამატეთ დაჭრილი სტაფილო და ხახვი, შუშეთ კიდევ 5-7 წუთი. დაამატეთ პატარა კუბებად დაჭრილი კარტოფილი, წიწაკა, პაპრიკა, პამიდორი, დაფნა, დაასხით კიდევ 1 ჭიქა წყალი და 20 წუთი შუშეთ თავდახურული. ბოლოს დაამატეთ მწვანილი.