მოათავსეთ წყალი და ბულიონი პატარა თასში. მოურიეთ რათა კარგად გაიხსნას. დაუმატეთ ძმარი და შაქარი. ამ თასში 30 წუთის განმავლობაში ჩააწყვეთ თევზის ხორცი, რის შემდეგაც ამოიღეთ და შეწვით გრილზე თითოეულ მხარეზე 3-5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დაჭერით სტეიკი გრძელ ნაჭრებად.
დააწყვეთ თეფშზე მწვანილები და პომიდვრები მონაცვლეობით და მოათავსეთ ზედ შემწვარი სტეიკი .
მომზადებული წვენი კი გადაიტანეთ ტაფაზე. დატოვეთ საშუალო ცეცხლზე 15 წუთი. არ მოურიოთ და შემდეგ ზევიდან მოასხით ამ სალათს.
მოსამზადებელი პერიოდი: 10 წუთი.
დამზადების დრო: 15 წუთი.
ინგრედიენტები 4 პერსონაზე:
1 ჭიქა ადუღებული წყალი,
1 ბულიონის კუბიკი ,
1/4 ჭიქა სურნელოვანი ძმარი,
2 სუფრის კოვზი შაქარი,
1 ჩაის კოვზი ზეითუნის ზეთი,
500 გრამი თევზის სტეიკი (თევზის სახეობის არჩევა თქვენთვის მოგვინდვია) დაჭრილი 4 ნაწილად,
ბლომად დაჭრილი მწვანილეული,
შუაზე გაჭრილი წვნიანი პომიდვრები.
მისაყოლებლად რეკომენდირებული ღვინო: კლასიკურად (ევროპულად) დაყენებული რქაწითელი.