გამომცხვარი ბრიუსელის კომბოსტო გოგრითა და ნუშით

გამომცხვარი ბრიუსელის კომბოსტო გოგრითა და ნუშით

მომზადების დრო: 30 წუთი


ულუფა: 2


ინგრედიენტები


ბრიუსელის კომბოსტო - 200 გ


ტკბილი გოგრა - 100 გ


ნუში - 1 ჭიქა


მშრალი კენკრა - 1 ჭიქა


ზეითუნის ზეთი - 3 ს/კ


ნეკერჩხლის სიროფი - 5 ს/კ ან თაფლი


მომზადების წესები


გარეცხილი და გასუფთავებული ბრიუსელის კომბოსტო და კუბებად დაჭრილ გოგრა მოვათავსოთ ღუმლის ტაფაზე.


დავუმატოთ მარილი, ზეითუნის ზეთი და შევდგათ ღუმელში დაახლოებით 25 წთ.


დავუმატოთ მოხალული ნუში, მშრალი კენკრა და ნეკერჩხლის სიროფი.