სადღესასწაულო რულეტი

სადღესასწაულო რულეტი

მომზადების დრო: 240 წუთი

ულუფა:

ინგრედიენტები

ხმელი ტარხუნა - 1 ჩ.კ

მარცვლოვანი მდოგვი - 1 ს.კ

ფორთოხლის წვენი - 2 ს.კ

ზეითუნის ზეთი - 2 ჩ.კ

პაპრიკა - 1 ჩ.კ

თაფლი - 2 ს.კ

სოიოს სოუსი - 1 ს.კ

ნივრის კბილი - 3

ბატკნის რბილი - 1 კგ

მარილი და პილპილი

ქონდრის ტოტები - 4

მომზადების წესები

ნიორი ფირფიტებად დავჭრათ. ხორცს დანით ჭრილები გავუკეთოთ და ნივრის ფირფიტები ჩავუდოთ.

დანარჩენი ინგრედიენტებით სოუსი მოვამზადოთ და ხორცს კარგად წავუსვათ. დავტოვოთ 2 საათი.

შემდეგ ჩავდოთ შესაწვავ პაკეტში, ჩავაყოლოთ ქონდარი და შევწვათ ღუმელში 200 გრადუსზე 1 საათი. შემდეგ პაკეტი გავჭრათ და 15-20 წუთი გავაგრძელოთ წვა.