წითელი მოცხარის ტყემალი

წითელი მოცხარის ტყემალი

ინგრედიენტები:

წითელი მოცხარი 250გრ

ქინძი 70 გრ

ქინძის თესლი 10 გ

ძირა 10 გ

ნიორი 3 კბილი

მარილი გემოვნებით

მომზადებ

ნაღმტყორცნებში გახეხეთ ქინძი, ძირა, ქინძის ფოთლები და ნიორი ერთგვაროვან არომატულ მასამდე.

მოცხარს დაასხით წყალი და ადუღეთ ხუთი წუთის განმავლობაში.

შემდეგ გადაიტანეთ სუფთა ქვაბში, დაუმატეთ ნაღმტყორცნებიდან მიღებული მასა, აურიეთ და დადგით ცეცხლზე, რომ გასქელდება.