ქათმის შემწვარი ღვიძლი ნივრით

ქათმის შემწვარი ღვიძლი ნივრით

ინგრედიენტები

250   გრამი ქათმის ღვიძლი

1   ს/კ ზეითუნის ზეთი

1   ჩ/კ ლიმონის წვენი

1/2  ჩ/კ მარილი

3   კბილი ნიორი

მომზადება

გარეცხეთ და გაამშრალეთ ქათმის ღვიძლი.

წვით ტაფაზე ზეთის გარეშე, 3–4 წუთით, კარგად შეწვამდე.

გამორთვისას დაუმატეთ ზეთი, ლიმონის წვენი და მარილი გემოვნებით.

ერთხელ კარგად ამოურიეთ, რომ ინგრედიენტები კარგად შეერიოს.

გადმოიღეთ თეფშებზე და მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ნიორი. რაც მეტს მოაყრით მით უფრო გემრიელი იქნება. გემრიელად მიირთვით!

ზეთის გარეშე შეწვა დაგეხმარებათ, რომ ღვიძლები არ დაიბრაწოს და რბილი და სასიამოვნოდ მისართმევი იყოს.

შეგიძლიათ ზემოდან მოაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი.