ლავაშის ჩიფსები

ლავაშის ჩიფსები

ინგრედიენტები

1   ცალი ბებოს ლავაში

გემოვნებით მარილი

1   ჩ/კ პაპრიკა

2   ს/კ ზეითუნის ზეთი

1   ჩ/კ ნივრის ფხვნილი

1   ჩ/კ პილპილი

მომზადებ

ბებოს ლავაში დაჭერით სასურველ ფორმებად.

თასში გადაიტანეთ დაჭრილი ლავაში და მოასხით ზეითუნის ზეთი მარილი პილპილი პაპრიკა ნივრის ფხვნილი და კარგად აურიეთ.

მიღებული მასა გადაიტანეთ საცხობ ფორმაზე.

აცხვეთ 200 გრადუსზე იქამდე სანამ ოქროსფერი არ გახდება ჩიფსები.