ბეკონის და ანანასის ქაბაბი

ბეკონის და ანანასის ქაბაბი

ინგრედიენტები

12   ცალი ბამბუკის ან რკინის შამფური

165   გრამი ანანასი

300   გრამი ბეკონის ნაჭრები

მომზადებ

გააცხელეთ გრილი საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე.

მონაცვლეობით ააგეთ გათლილი, თესლგაცლილი და პატარებად დაჭრილი ანანასი და შუაზე გაჭრილი ბეკონი ერთ შამფურზე. გაიმეორეთ იგივე 12 ქაბაბის გასაკეთებლად.

საშუალო ტემპერატურაზე წვით ქაბაბი თითოეულ მხარეს დაახლოებით 2–3 წუთით ან თქვენი სურვილისამებრ. გადმოიტანეთ თეფშზე, დაფარეთ ფოლგით და გადადეთ 5 წუთით, შემდეგ კი გემრიელად მიირთვით!