იტალიური გუფთა

იტალიური გუფთა

ინგრედიენტები

500   გრამი საქონლის ხორცის ფარში

2   ცალი კვერცხი

1/4  ჭიქა რძე

1/2  ჭიქა პურის ნამცეცები

1/2  ჩ/კ მარილი

1   ს/კ ახალი ოხრახუში

1   ჩ/კ ნივრის ფხვნილი

1/2  ჩ/კ დაფქული ახალი წიწაკა

1/2  ჭიქა გახეხილი ყველი ლოკატელი

მომზადება

დიდ თასში ყველა ინგრედიენტი ხელით აურიეთ. საუკეთესო შედეგისათვის ინგრედიენტები შიშველი ხელით აურიეთ.

გუფთები დაახლოებით გოლფის ბურთის ზომაზე (4 სმ ) დაამრგვალეთ.

გუფთები დიდ ქვაბში ჩააწყვეთ, სადაც მოსახარშად სოუსი იქნება გამზადებული. (გამოიყენეთ თქვენთვის სასურველი სოუსის რეცეპტი).

ხარშეთ დაახლოებით 3 საათით. გემრიელად მიირთვით!