სახელდახელო აჯიკა ცოცხალი პომიდვრით ხორცეულისთვის

სახელდახელო აჯიკა ცოცხალი პომიდვრით ხორცეულისთვის

ინგრედიენტები

პომიდორი - 0,5 კგ

ნიორი - 2 კბილი

წითელი ხახვი - 0,3 თავი

ქინძი - 3-4 ღერი

ზეითუნის ზეთი - 1 ს/კ

მარილი და პილპილი - გემოვნებით

მომზადების წესები

ხახვი და ნიორი გაფცქვენით. ნიორი გაატარეთ პრესის ქვეშ, ხახვი დაჭერით წმინდად.

მწვანილი გარეცხეთ და გააშრეთ.

პომიდორი დამდუღრეთ, გააცალეთ კანი და დაჭყლიტეთ ჩანგლით. ეცადეთ, მიიღოთ ერთგვაროვანი მასა.

დაუმატეთ ზეითნის ზეთი, ქინძის ფოთლები, დაჭრილი ქინძი და ნიორი. შეანელეთ მარილითა და ახალდაფქული შავი პილპილით გემოვნებით.