ყველაზე არომატული სკუმბრია დაფნის ფოთოლში - ამის შემდეგ მხოლოდ ასე მოამზადებთ

ყველაზე არომატული სკუმბრია დაფნის ფოთოლში - ამის შემდეგ მხოლოდ ასე მოამზადებთ

ინგრედიენტები

სკუმბრია

დაფნის ფოთოლი

მარილი

ლიმონის წვენი

მომზადების წესები

სკუმბრიას თავი მოაჭერით და გაასუფთავეთ. დაამარილეთ (1 ჩკ ერთ ცალზე).

ალუმინის ქაღალდზე (ფოლგაზე) მოათავსეთ რამდენიმე დაფნის ფოთოლი, ზედ გადაიტანეთ დამარილებული სკუმბრია, მოასხით ლიმონის წვენი (1-2 სკ) გარედანაც და შიგნიდანაც, დაფნის ფოთლები თავზეც მოაყარეთ და მჭიდროდ შეკარით ალუმინის ქაღალდი.

მოათავსეთ თევზი ცეცხგამძლე ფორმაში და შედგით ღუმელში 180 გრადუსზე 35-40 წუთით.

არომატული და ძალიან გემრიელი კერძი მზად არის, გემრიელად მიირთვით!