ძალიან გემრიელი ღორის ნეკნები

ძალიან გემრიელი ღორის ნეკნები

ინგრედიენტები

მარილი და პილპილი

ხახვი - 3-4 ცალი

სოიოს სოუსი - 4-6 ს.კ

ღორის ნეკნები - 1 კგ

დაფნის ფოთოლი

მომზადების წესები

ნეკნები დავამატინადოთ სოიოს სოუსში, ხახვში, პილპილში, მარილში და დავტოვოთ 1-2 საათი. შემდეგ გადავიტანოთ ტაფაში, დავაფაროთ ფოლგა და 1.5 საათი შევდგათ გახურებულ ღუმელში.

ბოლო 20-25 წუთი ვწვათ ფოლგის გარეშე, რომ კარგად დაიბრაწოს.