,,სნიკერსის

,,სნიკერსის" საუკეთესო რეცეპტი!

ინგრედიენტები

ფირფიტები:

კვერცხის გული - 10 ცალი

შაქარი - 2 ჭიქა

გამდნარი მარგარინი - 300 გ

სოდა ძმრით - 1 ს/კ

მარილი - მწიკვი

ვანილი

ფქვილი - 5 ჭიქა

ბეზე:

კვერცხის ცილა - 10 ცალი

შაქარი - 2 ჭიქა

ვანილი

კრემი:

მარგარინი - 300 გ

შესქელებული რძე - 1 ცალი

თაფლი - 2 ს/კ

ვანილი - 1 ცალი

ქიშმიში და ნიგოზი (თხილი, ნუში) - გემოვნებით

მინანქარი

მომზადების წესები

კვერცხის გული და შაქარი კარგად ამოვიყვანოთ, დავუმატოთ გამდნარი მარგარინი, სოდა ძმრით, მწიკვი მარილი,ვანილი და 5 ჭქა ფქვილი. ცომი ვზილოთ კარგად და გავოყოთ 3 ნაწილად. ცხიმწასმულ თუნუქის ფიქფიტაზე გავწელოთ ცომი, დავასხათ ბეზე და გამოვაცხოთ. ასევე ცხვება დარჩენილი 2 ფენაც.

ბეზე:

კვერცხის ცილა ამოვიყვანოთ შაქართან ერთად, დავუმატოთ ვანილი და გავყოთ 3 ნაწილად.

კრემი:

მარგარინი ამოვიყვანოთ შესქელებულ რძესთან ერთად , დავუმატოთ თაფლი,ვანილი, წავუსვათ ფენებს და მოვრთოთ ქიშმიშით,ნიგოზითა (ან თხილი) და მინანქარით.