მაკარონი ქათმით

მაკარონი ქათმით

ინგრედიენტები


ქათმის ფილე - 1 ცალი


მაკარონი - ნებისმიერი სახეობის, 150 გ


ხახვი - 1 თავი


კარაქი - 15 გ


თეთრი მშრალი ღვინო - 100 მლ


ნაღები - 3 ს/კ


ქონდარი - დაფქული, მწიკვი


მარილი და პილპილი - გემოვნებით


მომზადების წესები


მოხარშეთ მაკარონი მარილწყალში. გადაწურეთ.


გაფცქვენით და დაჭერით ხახვი, მოხრაკეთ კარაქში. დაასხით ხახვს ღვინო და ხარშეთ 2-3 წუთი. შემდეგ დაუმატეთ დაჭრილი ქათმის ფილე.


თუშეთ ხორცი ღვინოში 7-8 წუთი. თან პერიოდულად ურიეთ.


გადმოდგით ტაფა ცეცხლიდან, დაუმატეთ ნაღები და მაკარონი, მოაყარეთ მარილი, პილპილი და ქონდარი. ამოურიეთ და გემრიელად მიირთვით!