ფლავი ხორცით და გარგრის ჩირით

ფლავი ხორცით და გარგრის ჩირით

ინგრედიენტები

მარილი და პილპილი

საქონლის ან ცხვრის ხორცი - 300 გ

სტაფილო - 1

გარგრის ჩირი - 10-12

ბრინჯი - 1 ჭიქა

ძირა - გემოვნებით

მომზადების წესები

ქვაბში ცხიმში დავბრაწოთ ხორცის ნაჭრები. დავამატოთ ჩხირებად დაჭრილი სტაფილო და გარგრის ჩირი. ვშუშოთ ცოტა ხანს. დავამატოთ მარილი, პილპილი, ძირა.

გრძელი ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ, გადავწუროთ, დავაყაროთ ხორცს. დავასხათ 2 ჭიქა წყალი, დავახუროთ და წამოვადუღოთ. შემდეგ დავუწიოთ ცეცხლს და ვხარშოთ სითხის დაშრობამდე.