პესტო ჭინჭრისგან - უგემრიელესი მწვანე სოუსი

პესტო ჭინჭრისგან - უგემრიელესი მწვანე სოუსი

მომზადების დრო: 15 წუთი

ულუფა: 5

ინგრედიენტები

მოწალული ჭინჭარი - 3 კონა

კედარის კაკალი ან ნიგოზი - 2-3 მუჭა

ზეითუნის ზეთი - 5-7 ს/კ

პარმეზანი, გახეხილი - 4 ს/კ

მარილი - გემოვნებით

მომზადების წესები

გარეცხილი და მოწალული ჭინჭარი დააბლენდერეთ ზეითუნის ზეთთან ერთად.

დაუმატეთ თხილი, მარილი და პარმეზანი. ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.

მიირთვით მაშინვე, ან შეინახეთ ჰერმეტულად დახურულ ქილაში მაცივარში.