ბლინები, რომელიც პირში დნება

ბლინები, რომელიც პირში დნება

ინგრედიენტები

შაქარი - 1 ს.კ

გამდნარი კარაქი - 2 ს.კ

რძე - 200 გ

ფქვილი - 50 გ

კვერცხი - 3

მწიკვი მარილი

მომზადების წესები

კვერცხი, შაქარი და მარილი კარგად ათქვიფეთ. დაამატეთ გამდნარი კარაქი და რძე. შემდეგ დაამატეთ ფქვილი და კვლავ ათქვიფეთ, რომ არ დარჩეს კოშტები. დაასხით ცომი ცხელ ტაფაზე და გამოაცხეთ სიფრიფანა ბლინები ორივე მხრიდან. ცხობისას დრო აკონტროლეთ, ზედმეტი არ მოუვიდეს.

თბილ-თბილ ბლინებს გულში ჩაუდეთ რაც გნებავთ - ხაჭო, არაჟანი, კრემი, ლიმონის კრემი, ხილი, ჯემი, თაფლი და ა.შ