მუქ ლუდში ჩაშუშული ხორცი - კერძი-დელიკატესი

მუქ ლუდში ჩაშუშული ხორცი - კერძი-დელიკატესი

მომზადების დრო: 90 წუთი

ულუფა: 4

ინგრედიენტები

ნიორი - 2-3 კბილი

მუქი ლუდი - 500 მლ

ჩილი წიწაკა - 1/2

ტკბილი წიწაკა, წითელი - 1 ცალი

ხახვი - 1 თავი

საქონლის ხორცი - 500 გ

ძირა - 1/2 ჩ.კ

ტომატ-პასტა - 3 ს.კ

მარილი

მომზადების წესები

ხორცი დაჭერით კუბებად, ხახვი და წიწაკა ნახევარ-რგოლებად, ჩილი წიწაკა და ნიორი წვრილად.

ყველაფერი ერთმანეთში აურიეთ. დაამატეთ ძირა, მარილი და გადაიტანეთ ცხიმწასმულ ფორმაში. დაამატეთ ტომატ-პასტა, დაასხით ლუდი, დააფარეთ ფოლგა და შედგით ღუმელში 180 გრადუსზე დაახლოებით 1-1.5 საათი, სანამ ხორცი არ დარბილდება და სოუსი არ შესქელდება. ბოლო 15 წუთში მოაცილეთ ფოლგა.

საბოლოოდ მიიღებთ წვნიან , რბილ  ხორცს არომატულ სოუსში.