მომზადების დრო: 20 წუთი
ულუფა: 3
ინგრედიენტები
წიწიბურა - 1 ჭიქა
ხახვი - 2 თავი
ყაბაყი - 1 ცალი
ქონდარი - 0,5 ჩ/კ
კარაქი - 1 ს/კ
ზეთი - 3 ს/კ
მარილი და პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები
მოხარშეთ წიწიბურა. ხახვი დაჭერით წმინდად და მოხრაკეთ ცხიმის ნაზავში.
დაჭერით ყაბაყი პატარა კუბიკებად და დაუმატეთ ხახვს, ხრაკეთ 5 წუთის განმავლობაში.
მოაყარეთ ხმელი ქონდარი.
ბოსტნეულს დაუმატეთ წიწიბურა, რამდენიმე წუთი ყველაფერი ერთად მოთუშეთ დაბალ ცეცხლზე, დაუმატეთ გემოვნებით მარილი და წიწაკა.