ხორციანი მაკარონი

ხორციანი მაკარონი

მომზადების დრო: 300 წუთი


ულუფა: 6


ინგრედიენტები


ტომატპასტა - 2 ს/კ


ზეთი - 2 ს/კ


მარილი და პილპილი - გემოვნებით


მაკარონი - 300 გ


ხახვი - 1 თავი


ნიორი - 2 კბილი


საქონლის ხორცის ფარში - 600 გ


მომზადების წესები


მაკარონი მოხარშეთ შეფუთვაზე მოცემული ინსტრუქციის მიხედვით.


ხახვი დაჭერით წმინდად, ნიორი დაჭყლიტეთ.


გაახურეთ ტაფაზე ზეთი და მოხრაკეთ ხახვი და ნიორი 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დაუმატეთ ფარში და თუშეთ 12-15 წუთი, თან პერიოდულად ურიეთ ხის კოვზით.


დაუმატეთ ტომატპასტა, აურიეთ და თუშეთ კიდევ 2 წუთის განმავლობაში. დაუმატეთ 0,5 ჭიქა ცხელი წყალი, მარილი და პილპილი, აურიეთ კარგად და თუშეთ კიდევ 5 წუთი.


მოხარშული და გადაწურული მაკარონი დაუმატეთ ხორცის ფარშს, ამოურიეთ და თუშეთ კიდევ 5 წუთი.


თეფშზე მოაყარეთ გახეხილი ყველი და დაჭრილი მწვანილი.