ორაგულის სტეიკი ნაღებისა და ღვინის სოუსით

ორაგულის სტეიკი ნაღებისა და ღვინის სოუსით

მომზადების დრო: 20 წუთი

ულუფა: 1

ინგრედიენტები

ორაგულის სტეიკი - 1 ცალი

ხახვი - 1 თავი

ღვინო - 200 მლ

ნაღები - 150 მლ

მარილი და პილპილი

მომზადების წესები

ორაგულის სტეიკი გავრეცხოთ, გავამშრალოთ, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და შევწვათ კარაქში ორივე მხრიდან.

ამოვიღოთ და გადავდოთ ცალკე თეფშზე. დარჩენილ ცხიმში ჩავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოვშუშოთ. დავასხათ

თეთრი ღვინო და ვადუღოთ 5 წუთის განმავლობაში. დავუმატოთ ნაღები და დაჭრილი ოხრახუში. წამოვადუღოთ და სოუსიც მზადაა.