თევზი პომიდორში

თევზი პომიდორში

ინგრედიენტები

თევზი - 1 კგ

მარილი - გემოვნებით

შავი პილპილის მარცვლები

დაფნის ფოთოლი - 4 ცალი

ზეთი - 100 გ

პომიდვრის წვენი - 500 გ

მარილი და წიწაკა - გემოვნებით

მომზადების წესები

1 კგ გასუფთავებული და გარეცხილი თევზი დაჭერით. მოაყარეთ მარილი, გააჩერეთ 1 სთ.

თევზი ჩადეთ ალუმინის ქვბაში, ზედ დააწყვეთ შავი პილპილის მარცვლები, 4 ც დაფნის ფოთოლი,

დაასხით 100 გრ ზეთი, 500 გრ პომიდვრის წვენი. დაუმატეთ წიწაკა, მარილი გემოვნებით. შედეთ ღუმელში 1 სთ-ით.