ინგრედიენტები
300 გრამი ისპანახი
100 გრამი ქამა სოკო
70 გრამი ფეტა
2 ცალი კვერცხი
30 გრამი კარაქი/ზეთი
1 კბილი ნიორი
მწიკვი ჯავზი
გემოვნებით მარილი
გემოვნებით პილპილი
მომზადება
ცხელ ტაფაზე მოათავზეთ კარაქი/ზეთი დაუმატეთ დაკეპილი ნიორი როცა ნიორი მოითუშება დაუმატეთ სასურველ ფორმებად დაჭრილი სოკო და კარგად მოთუშეთ.
სოკო დაუმატეთ ისპანახი და ფეტა და ისევ მოთუშეთ.
დაუმატეთ ჯავზი და კარგად აურიეთ.
როცა ისპანახი და სოკო მოთუშული იქნება ბოლოს დაუმატეთ კვერცი მარილი და პილპილი.