შემწვარი ქაშაყი

შემწვარი ქაშაყი

ინგრედიენტები

2   ცალი საშუალო ზომის ქაშაყი

1   კონა კამა

1   კონა ოხრახუში

20   გრამი მჭადის ფქვილი

კარაქი შესაწვავად

მარილი გემოვნებით

ლიმონი სურვილისამებრ

მომზადება

თევზი გამოშიგნეთ, გარეცხეთ. გარედან და შიგნიდან წაუსვით მარილი. შემდეგ მოაყარეთ აკეპილი მწვანილი.

ამოავლეთ მჭადის ფქვილში და შებრაწეთ ტაფაში წინასწარ გამლღვალ კარაქში. სუფრაზე მიტანის წინ შეგიძლიათ ლიმონის წვენიც მოასხათ.