ინგრედიენტები
გულღვიძლი (ძროხის ან ღორის) - 1 კგ
კარაქი - 2 ს/კ
ხახვი - 3 თავი
დაფნის ფოთოლი - 2 ცალი
ტომატპასტა - 2 ს/კ
ქინძი - 1 ჩ/კ
შავი პილპილი - 1 ჩ/კ
ნიორი - 4 კბილი
წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
მომზადების წესები
დაჭერით 1 კგ გულღვიძლი, ძროხის ან ღორის, საშუალო ზომის ნაჭრებად, ჩაშუშეთ მისივე წვენში.
წვენი რომ ამოშრება დაუმატეთ 2 ს.კ კარაქი და 3 თავი ხახვი, 2 ც დაფნა.
კარგად მოშუშეთ. დაუმატეთ 2 ს.კ ტომატი, 5 წთ-ის შემდეგ კი 1 ჩ.კ ქინძი , 1 ჩ.კ შავი პილპილი, 4 კბილი ნიორი, მარილი და იმდენი წყალი, რომ შემოადგეს.
ხარშეთ სანამ გულღვიძლი არ მოიხარშება კარგად. სუფრაზე მიიტანეთ ცხლად,მოაყარეთ ოხრახუში.