ინგრედიენტები
კარაქი - 180 გ
ფქვილი - 200 გ
კვერცხი - 4 ცალი
გამაფხვიერებელი - 1 ჩ/კ
ალუბალი - 500 გ
ნუში - 150 გ
ნიგოზი - 100 გ
ვანილი - 10 გ
მარილი - მწიკვი
მომზადების წესები
კარაქი,შაქარი და 1 ს/კ ფქვილი ადღვიბეთ მიქსერით.
ამის შემდეგ დაუმატეთ 4 ადღვებილი კვერცხი და ვანილი. ნელ-ნელა დაუმატეთ ფქვილი,გამაფხვიერებელი და მწიკვი მარილი
საცხობ ფორმას წაუსვით კარაქი ან მარგარინი, მოაყარეთ დაფქული ნიგოზი, მოათავსეთ ცომი,ზემოდან მოაწყვეთ ალუბალ და ნუში და კოვზით ჩაპრესეთ ცომში.
გამოაცხვეთ 200 გრადუსზე 25-30 წუთის განმავლობაში.