ინგრედიენტები
მზა ბლინი - 4 ც
კვერცხის გული - 4 ც
საქონლის ხორცის ფარში - 300 გ
ტომატპასტა - 100 გ
ყველი - 60 გ
ხახვი - 40 გ
ნიორი - 10 გ
ქინძი - 10 გ
მარილი – 0,5 ჩაის კოვზი
პილპილი – 0,5 ჩაის კოვზი
მცენარეული ზეთი - 20 მლ
მომზადების წესები
ხახვი დაჭერით კუბებად, ნიორი - წვრილად და მოთუშეთ. დაამატეთ ფარში და კარგად ამოურიეთ. თუშეთ 5-7 წუთის განმავლობაში.
სანამ ხორცი ითუშება, დაამატეთ ტომატპასტა, მარილი და პილპილი. გააგრძელეთ თუშვა, სანამ ხორცი კარგად არ შეიწვება (დაახლოებით, 10 წუთი).
მზა ბლინში მოათავსეთ 1 სკ ხორცი და ყველი (იდეალური იქნება მოცარელას ჩხირებით). გადაახვიეთ სტანდარტულად.
აიღეთ ცეცხლგამძლე ფორმა (ზომით 12 X 7 სმ) და მოათავსეთ ოთხივე ბლინი. ბლინები გაჭერით შუაში და მოათავსეთ კვერცხის გულები. ბოლოს მოაყარეთ ყველი და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 20 წუთით.