ინგრედიენტები
ჩიმიჩურის სოუსი
ოხრახუში - 1 კონა
დაჭრილი ორეგანო - 2-3 ს/კ
ნიორი - 3 კბილი
სიმინდის ზეთი - 2/3 ჭიქა
ბალზამიკო - 3 ს/კ
ხმელი წითელი წიწაკა - 1 ჩ/კ
მარილი - 1 ჩ/კ
პილპილი
ლიმონის წვენი
ღორის ხორცი - 700 გ
მომზადების წესები
ყველა ზემოთ ჩამოთვლილი ინგრედიენტი მოვათავსოთ ბლენდერში და ერთიან მასად ვაქციოთ. ღორის ხორცი შევწვათ
ტაფაზე ორივე მხრიდან. ამოვიღოთ გაშლილ თეფშზე და მოვასხათ სოუსი.