ინგრედიენტები
ქათმის ხორცი - 1,5 კილო
დაჭრილი სტაფილო - 5 ცალი
დაჭრილი ხახვი - 2 თავი
წვრილად დაჭრინი ნიახური - 3 2-3 თავი
ბულიონის კუბი - 2 ცალი
წვრილად დაჭრილი ბულგარული - 1 ცალი
სიმინდის კონსერვი - 1 ქილა
მომზადების წესები
ამ წვნიანის მოსამზადებლად შეგიძლიათ გამოიყენოთ როგორც ქათამი, ასევე ქათმის გულ-მკერდი. ორივე შემთხვევაში ეცადეთ,კარგად გაასუფთავოთ ხორცი , მოაშოროთ კანი და დაჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად.
მოათავსეთ ხორცი ქვაბში დაჭრილ ბოსტნეულთან ( ბულგარულის გარდა ) და მწვანილთან ერთად. დაასხით იმდენი წყალი , რომ კარგად მთლიანი მასა. სანამ კარგად ადუღდება,დაუმატეთ ბულგარული,ხოლო როცა ადუღებიდან 5 წუთში დაუმატეთ ბულიონის კუბები და სურვილის შემთხვევაში , სიმინდის კონსერვი.