ინგრედიენტები
კარტოფილი - 1,5 კგ
ხახვი - 5 ცალი
ქათმის ან ინდაურის ხორცი - 1 კგ
წყალი - 200 გ
მზესუმზირის ზეთი
მარილი
შავი პილპილი
მომზადების წესები
პირველ რიგში,გავასუფთაოთ ბოსტნეული.
ხახვი დაჭერით რგოლებად, ხოლო ხორცი დიდ კუბებად.
მაღალ ცეცხლზე შემოდგით ტაფა, მოასხით ზეთი და როცა ძალიან გაცხელდება, დააყარეთ ხორცი.
ხორცი უნდა დაიბრაწოს კარგად.
როცა ხორცი დაიბრაწება, ცეცხლს დაუკელით და ტაფაზე დააყარეთ მთლიანი კარტოფილები. ურიეთ ხშირად და როცა კარტოფილი შეიფერება, დაუმატეთ მარილი და პილპილი,შემდეგ კი ხახვი.