ინგრედიენტები
ორაგული - 1 ნაჭერი
ნიგოზი - 4-5 ცალი
სუნელების ნარევი (ბაზილიკი, ქონდარი, ორეგანო, როზმარინი) - გემოვნებით
მაიონეზი - გემოვნებით
ყვითელი ბულგარული წიწაკა - 1 ცალი
ხახვი - 1 ცალი
შავი პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები
აურიეთ ინგრედიენტები: მაიონეზი, მწვანილები, დაჭრილი ბულგარული, ნიგოზი, შავი პილპილი და ხახვი.
მიღებული მასა წაუსვით თევს შიგნიდან, შემდგომ კი ზედაპირზე. გააჩერეთ რამდენიმე წუთი,მოათავსეთ ფოლგაში და შეწვით 180 გრადუსზე.