ინგრედიენტები
როზმარინი - 1/4 ჩ.კ
ყველი პარმეზანი - მოსაყრელად
რეჰანი - 1 კონა
ზეითუნის ზეთი - 4 ს.კ.
პამიდორი - 150 გ
თინუსის კონსერვი - 400 გ(2 ქილა)
პასტა ფარფალე - 250 გ
ხმელი ქონდარი - 1/4 ჩ.კ
ხმელი ორეგანო - 1/4 ჩ.კ
მომზადების წესები
მოვხარშოთ პასტა მარილიან წყალში და გადავწუროთ.
ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მოვშუშოთ ზეითუნის ზეთში. თინუსის კონსერვს წვენი გადავუწუროთ და ხახვთან ერთად 1 წუთი ვშუშოთ, თან ვურიოთ. დავამატოთ დაჭრილი პამიდორი, სუნელები, მწვანილი და კიდევ 1 წუთი ვშუშოთ. ბოლოს დავამატოთ ფარფალე, კარგად ამოვურიოთ და 1 წუთში ცეცხლიდან გადმოვდგათ.
მზა კერძს მოვაყაროთ ყველი და მაშინვე მივირთვათ.