ინგრედიენტები
ორაგულის ფილე - 4 ცალი
სალათი რუკოლა - გასაფორმებლად
თაფლი - 3 ს/კ
მუქი სოიოს სოუსი - 200 მლ
დიჟონის მდოგვი, მარცვლოვანი - 1,5 ს/კ
მომზადების წესები
სოიოს სოუსში აურიეთ თაფლი და მდოგვი.
მოათავსეთ ორაგულის ფილე პერგამენტდაფენილ გამოსაცხობ ფირფიტაზე (თუ კანიანი ფილეა, დადეთ კანით დაბლა), მოასხით სოიოს სოუსი და მოათვსეთ 180-190 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 10-12 წუთით.
სუფრასთან მიიტანეთ რუკოლას სალათის ფოთლებთან ერთად, მოასხით გამოცხობის შემდეგ დარჩენილი წვენი პირდაპირ გამოსაცხობი ფირფიტიდან.