წელს ფუდპანდა საიდუმლო სანტების არაოფიციალური მხარდამჭერია - თუ ჯერ კიდევ არ იცი რა სიურპრიზი გაუკეთო, გახსოვდეს, რომ პანდა მუდამ მზად არის უგემრიელესი საჩუქარი მას პირდაპირ კართან მიართვას.
შემოიხედეთ foodpanda.ge -ზე! - არ გამოტოვოთ საუკეთესო შემოთავაზებები ფუდპანდასგან.
გამოიძახეთ ძალიან ძალიან გემრიელი საუზმე, სადილი, ვახშამი და სხვადასხვა გემრიელობები და დაიწყეთ დილა ენერგიულად! იჩქარეთ და ფუდპანდას კურიერი ადგილზე მოგართმევთ!
რთულია გემრიელზე და ძალიან გემრიელზე თქვა უარი, განსაკუთრებით, მომხიბვლელი შეთავაზების დროს! მით უფრო, თუ წვიმს, თოვს, ქარია ან დრო არ გაქვთ და ვერ ახერხებ ობიექტში მისვლას...
დეკემბრის შემოთავაზებების ცვენა იწყება, არ გამოტოვოთ და შემოიხედეთ foodpanda.ge-ზე! გამოიძახე ახლავე გემრიელი სენდვიჩები, ჰამბურგერები, პიცა, მწვადი, ხინკალი, გემრიელი ტკბილეული და სხვა. დაზოგე თანხა foodpanda-ზე, ისარგებლე დეკემბრის საოცარი შემოთავაზებებით
ფუდპანდა და მისი პარტნიორები, მომხმარებელს ყოველდღიურად სიურპრიზს სთავაზობენ - https://www.foodpanda.ge/contents/deals შეიქმენი მაქსიმალური კომფორტი! გამოიძახე 150-ზე მეტი რესტორნიდან და ფუდპანდას კურიერი ადგილზე მოგართმევთ!სწრაფი კვების ბაზარზე საკვების ონლაინ შეკვეთა ვებ გვერდზე - www.foodpanda.ge - სულ უფრო მოთხოვნადი ხდება. ის მოსწონს ყველას - ნებისმიერი პროფესიისა თუ ასაკის ადამიანს, ნებისმიერ გარემოსა თუ გარემოცვაში. „ფუდპანდა“ მომხმარებელს მარტივ, უსაფრთხო და უზარმაზარ არჩევანს სთავაზობს.
“მთელი დეკემბრის თვის განმავლობაში ჩვენს მომხარებლებს ვთავაზობთ შეთავაზებებს, როგორიცაა უფასო მიტანის სერვისი, უფასო კოკა კოლა, 20%-იანი ფასდაკლება პიცებზე, სამარხვო შემოთავაზებები, კომბო მენიუ და სხვადასხვა ფასდაკლებები გელით“, - აცხადებენ კომპანიაში.
გთავაზობთ გოზინაყის უგემრიელეს რეცეპტს
გოზინაყი ქართული საახალწლო სუფრის განუყოფელი ნაწილია. ფუდპანდა გილოცავთ მოახლოებულ შობა-ახალ წელს!
ინგრედიენტები: 1 კგ. ნიგოზი 700 გრ. თაფლი 60 გრ. შაქარი
მომზადების წესი: გოზინაყის მოსამზადებლად კარგი ხარისხის თეთრი ნიგოზი დაყარეთ ცხელ ტაფაზე და შედგით უმელში ნელ ცეცხლზე. დროდადრო ურიეთ, რომ არ დაიწვას. როცა კანი მოცლას დაიწყებს, გადმოიღეთ ცეცხლიდან, გააგრილეთ და ხელის მოსმით გააცალეთ კანი. დაჭერით წვრილად. თუჯის ჭურჭელში ჩადეთ თაფლი, დადგით ძალიან ნელ ცეცხლზე და ურიეთ ხის კოვზით. ადუღეთ ათი წუთი და დადეთ გასაცივებლად, შემდეგ ისევ დადგით, მორევით აადუღეთ და კვლავ ათი წუთით ადუღეთ. ასე მოიქეცით მესამედაც. შეამოწმეთ, მომზადდა თუ არა თაფლი: ლამბაქზე დაასხით ცივი წყალი და ჩააწვეთეთ შიგ თაფლის წვეთი; თუ თაფლი გამაგრდა და არ დაიშალა, ესეიგი მზადაა. მაგიდაზე მოიმზადეთ დასველებული ფიცარი, წყალი მცირე ზომის ჭურჭელში და მოზრდილი კოვზი. თაფლში ჩაამატეთ შაქარი, ცოტა ხანს ურიეთ და ჩაუმატეთ გამზადებული ნიგოზი, არ შეწყვიტოთ მორევა. ხუთი წუთის შემდეგ მთელი მასა გადმოიღეთ ფიცარზე, სწრაფად გააბრტყელეთ დაახლოებით 7 მილიმეტრის სისქეზე, კარგად გაასწორეთ და ჯერ კიდევ თბილი გოზინაყი სასურველ ფორმებად დაჭერით დიდი მჭრელი დანით. თეფშს დააფარეთ “კალკის” ქაღალდი და დააწყვეთ გოზინაყის ნაჭრები თითო ფენად. შეინახეთ გრილ ადგილას.
ტკბილ და ბედნიერ შობა-ახალ წელს გისურვებთ! გემრიელად მიირთვით!