კომპანიის ბოლო, 2002 წლის ვინტაჟის შემადგენლობაში შედიოდა: 51% შარდონე, 26% პინო ნუარი და 23% პინო მენიე. ეს ჯიში, როგორც წესი, ვინტაჟური შამპანურისთვის იშვიათად გამოიყენება, თანაც ასეთი პროპორციით, მაგრამ სწორედ ამაში მდგომარეობს შამპანურის სახლის მესვეურთა პროფესიონალიზმი.
როგორც კომპანიის მეღვინემ აქსელ არომ განაცხადა, მათი ვენახების 2005 წლის მოსავალი ვინტაჟისთვის არ გამოდგება. ,,2005 წელი შესანიშნავი იყო ბორდოსა და ბურგუნდიისთვის, მაგრამ არა შამპანისთვის. წვიმიანი ამინდების გამო მოსავალი ისეთი ხარისხის არაა, რომ სტანდარტული ვინტაჟისთვის ვარგოდეს” – თქვა მან.
vinoge.com