ინგრედიენტები
225 გრამი კრემ–ყველი
2 ს/კ დაჭრილი სტაფილო
1 ს/კ დაჭრილი მწვანე ხახვი
1 ცალი დაჭრილი ბოლოკი
1/8 ჩ/კ პილპილი
1/8 ჩ/კ მარილი
მომზადება
კრემ–ყველი სამზარეულოს კომბაინში ან ბლენდერში მოათავსეთ და საშუალო სიჩქარეზე კრემის მიღებამდე თქვიფეთ.
დაუმატეთ დანარჩენი წვრილად დაჭრილი ინგრედიენტები და ყველს კარგად შეურიეთ.
მირთმევამდე რამდენიმე საათით ადრე არომატების გასაჯერებლად შედგით მაცივარში. გადაუსვით პურზე და გემრიელად მიირთვით.